Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Părăsit de logodnică, dar iubit de prieteni. „El era tot timpul optimist”

dorin semeniucTânărul de 25 de ani din municipiul Suceava care şi-a pus capăt zilelor după ce logodnica sa a anulat nunta şi s-a despărţit de el era extrem de iubit şi apreciat de cei din jur. Dorin Semeniuc era muncitor şi îşi dorea foarte mult o familie, spun apropiaţii. Prietenii spun că acesta pleca mai mereu în străinătate pentru a-şi construi un viitor. Îşi dorea să se căsătorească cu aleasa inimii sale şi chiar să aibă un copil.

Era un băiat super ok şi în ciuda celor întâmplate el era tot timpul optimist”, a spus Gabriel, unul dintre cei care l-au cunoscut pe Dorin.

like-facebookDumnezeu sa-l ierte ! Un suflet bun, mereu cu zâmbetul pe buze..plin de viața. Păcat ca a iubit o persoana nepotrivita care si-a bătut joc de el. In cunoștința de cauza, acest băiat a facut eforturi enorme pentru a pune totul la punct pentru noua viața in doi Si din câte am înțeles domnișoara logodnica mai avea pe cineva in viața ei, apoi a decis sa renunțe la Dorin anunțându-l, iar la putine zile de la despărțire, fata posta pe Facebook poze împreuna cu noul ei iubit,foarte îndrăgostită . Nimeni nu are dreptul de a se juca cu sentimentele unui om,umblând pe mai multe fronturi”! În locul fetei noaptea nu as putea sa dorm,sa stiu ca un suflet bun,si-a pus capăt zilelor datorită „nebuniei” ei nestind sa pună capăt cand era momentul”, a spus Natalia.

Odihneste-te in pace prietene ! Ce frumoasa era viata cand eram mititei”, a spus şi Alexandru, prietenul din copilărie al lui Dorin.

El va fi înmormântat la Cimitirul Pacea, sâmbătă, la ora 12.00.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Tragedie! Tatăl tânărului care s-a sinucis după ce iubita a anulat nunta s-a spânzurat | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*