Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

FOTO! Vila unor cunoscuţi medici suceveni, spartă de nişte indivizi (Update)

vila sparta de hoti4Vila unor cunoscuţi medici suceveni a fost spartă, joi dimineaţă, de nişte indivizi. Este vorba despe casa medicilor Roxana şi Dan Dumitrache, de pe strada 6 Noiembrie din municipiul Suceava. Cei trei indivizi au intrat în casă, au bătut-o pe menajeră şi apoi au dat bir cu fugiţii. Cel mai probabil ei nu se aşteptau să mai fie cineva în casă.

like-facebook Şi copiii medicilor se aflau în vilă, dar, din fericire, ei nu au păţit nimic. Fiica acestora coborâse de la etaj şi a început să ţipe când a văzut că menajera de 54 de ani este bătută, motiv pentru care indivizii au luat- la fugă. Poliţiştii fac cercetări pentru a-i prinde pe infractori.

Între timp, menajera a fost dusă de urgenţă la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Din cauza leziunilor grave suferite, ea a fost transferată la o clinică de specialitate din Iaşi. Dan Dumitrache este  coordonatorul Centrului Medical Bucovina.

vecinaO vecină a medicilor Dumitrache, a căror vilă a fost călcată de hoţi, susţine că nu a reuşit să îi vadă pe cei trei indivizi şi nici nu s-a gândit că este ceva în neregulă când le-a văzut pe fetele medicilor ghemuite în balcon. Ana Eugenia S. a fost de-a dreptul speriată când a văzut-o pe menajeră plină de sânge.

Eu am ieşit din casă să aerisesc încăperea, am deschis geamul şi am văzut fetele înghemuite în balcon şi vorbeau la telefon. Am rămas uimită că se înghesuie pentru că erau cam mari ca să se joace, însă mi-am văzut de treabă pentru că cu ceva timp în urmă o vazusem pe menajeră intrând în casă. Am înţeles că au bătut-o crunt pe menajeră. Femeia era plină de sânge când a luat-o ambulanţa. Nu i-am văzut pe hoţi, nici când au intrat, nici când au ieşit”, a spus femeia.

 


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. Andrei says:

    Uite ce poate sa ti se intample in plină zi chiar daca locuiesti in centrul orașului. Acești indivizi merita bătuți precum hotii de cai! Sper sa-i găsească cat mai repede si sa-i pedepseasca crunt. Tigani si tarani borati. La închisoare cu ei!

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Vila unor cunoscuţi medici suceveni, spartă de nişte indivizi | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*