Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Contre între polițiștii locali și angajații firmei de pază NGGS, în fața Trezoreriei Suceava. Vezi de la ce!

nggs politie2Angajaţii firmei de pază NGGS au intrat în polemică, miercuri, cu poliţiştii locali după ce oamenii legii le-au cerut acestora să elibereze soșeaua din fața Trezoreriei Suceava. Şi asta după ce două mașini ale firmei private  au blocat traficul rutier.  Numai că bodyguarzii firmei respective nici nu au vrut să audă, ci dimpotrivă, au sugerat chiar că poliţiştii locali, prin acest demers, îi împiedică să îşi facă treaba.
„Suntem cu transportul de valori. Dacă se întâmplă ceva o să răspundeți!”, i-a spus unul dintre angajații firmei de pază polițistului local.
like-facebookLa rândul său, agentul de poliţie a continuat să le explice că nu au voie să blocheze traficul.
Dacă sunteţi cu transport valori trageți în spatele Trezoreriei și nici nu aveți voie să faceți transport valori cu o astfel de mașină, dar asta nu e treaba mea”, a spus polițistul.
Pentru moment, bodyguarzii au înţeles, dar imediat după plecarea mașinii de la Poliția Locală, ei au revenit cu cele două mașini în fața Finanțelor publice sucevene.
„Nu au fost contre, doar s-a reproșat că nu sunt locuri de parcare. Dar vedem că poliţia locală vizează doar acea stradă. De fiecare dată sunt probleme cu parcarea. Menţionăm că nu am blocat traficul și nici nu avem punct de staționare în zonă, însoțim doar beneficiarii care fac plăţi la Trezorerie”, susţin reprezentanţii NGGS Suceava.

Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. amarica florin gheorghe says:

    Stimata doamna stiti foarte bine ca cele de mai sus sunt eronate.niciodata traficul NU A FOST BLOCAT DIN VINA NOASTRA, se vede și în fotografii.asta in primul rând iar în al doilea cu a cui permisiune ați postat o fotografie cu fata mea.sau pentru voi nu exista bunul simț ds cereti macar acordul meu. Data viitoare când vreți un interviu trebuie să vă si prezentati.asteptam scuzele de rigoare. Si mai citiți legile prima sa scrieți sf-uri.apropo măcar învățatii pe agenții locali ss se prezinte înainte sa vorbească cu cetățenii si să vadă toți care parchează greșit. Cu stima va salut

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*