Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Elevi prinşi de jandarmi cu cuţite asupra lor. Vezi ce voiau să facă cu ele!

cutiteTrei elevi suceveni, de clasa a VIII-a, din municipiul Suceava au fost luaţi la întrebări de jandarmi, marţi, după ce au fost găsiţi pe spaţiul verde amenajat în apropiere de intersecţia dintre Bulevardul George Enescu şi Calea Obcinilor, cu picioarele pe o bancă.

Jandarmii s-au apropiat de ei şi le-au atras atenţia că au un comportament neadecvat, iar atunci au observat că unul din minori are un obiect voluminos în buzunarul hainei, drept pentru care au solicitat minorilor să prezinte ce bunuri au asupra lor.

like-facebookÎn urma verificărilor, doi dintre adolescenţi, cu vârsta de 13 ani şi respectiv 15 ani, aveau în buzunare două cuţite cu dimensiunile de 24 cm şi 21 cm. Fiind întrebaţi de ce poartă cuţitele la ei, tinerii au spus că le ţin pentru a riposta în cazul în care sunt atacaţi, mai multe pentru autoapărare.

cutite2Părinţii minorilor au fost sancţionaţi contravenţional pentru ca nu au luat măsurile necesare pentru a-i împiedica pe copii de la comiterea faptelor de vagabondaj, fiind aplicate două amenzi în cuantum de 200 lei”, susţin reprezentanţii Jandarmeriei Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*