Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Femeie terorizată de concubin. S-a dus peste ea şi la vecini

politieO femeie din comuna Satu Mare  a fugit de acasă, marţi seară, după ce concubinul său, de 37 de ani, a ameninţat-o cu bătaia. Speriată, suceveanca a mers la un vecin pentru a scăpa din mâinile bărbatului, dar acesta a mers după ea şi l-a agresat inclusiv pe vecin. Potrivit poliţiştilor, în jurul orei 19:00, în urma amenințărilor adresate de concubin, femeia s-a refugiat la locuința unui bărbat din localitate.

like-facebookUlterior, la locuința acestuia s-a deplasat cu un moped neînregistrat, pe care l-a condus pe drumul public fără a poseda permis de conducere și concubinul femeii, aflat sub influența băuturilor alcoolice, care a pătruns fără drept în curte, a refuzat să părăsească imobilul la solicitarea repetată a proprietarului și l-a lovit pe acesta.

„Întrucât agresorul prezenta leziuni în zona feței, ca urmare a căzăturii de pe moped și a imobilizării de către proprietarul locuinţei unde s-a refugiat concubina sa, acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, unde i s-au recoltat și probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Individul s-a ales cu dosar penal pentru:  ,,amenințare”, ”violare de domiciliu”, ”loviri sau alte violențe”,  ”conducerea unui vehicul neînmatriculat”,  ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*