Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Tânăr din Suceava trimis în judecată pentru că a adus „cuie” cu canabis din Olanda

tigara droguriUn tânăr de 22 de ani din Suceava a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT- Serviciul Teritorial Suceava după ce a adus droguri din Olanda  în România, în luna aprilie 2014. Constantin Vlăduţ Cabiniuc a fost trimis în judecată pentru introducere în ţară de droguri de risc, fără drept, dar şi trafic de droguri de risc, fără drept. 5,3 grame de canabis şi-a adus pentru a consuma cu prietenii.

like-facebookPotrivit procurorilor, pe 24 aprilie 2014, individul l-a sunat pe un martor şi i-a spus că „bagă un cui”, făcând referire la faptul că fumează o ţigară cu canabis. Apoi, Cabiniuc, i-a povestit prietenului său că se află în Belgia, unde lucra, dar va veni în România şi îşi va face nişte „cuie” pentru drum.

Pentru asta, el i-a zis că va merge în Olanda, pentru a se „alimenta” cu canabis. Individul a cumpărat drogurile de la un coffeshop din Olanda. El a adus drogurile în România, în bagaje, dar şi un cântar folosit pentru cântărirea stupefiantelor şi o narghilea. Mai mult decât atât, potrivit procurorilor, Cabiniuc intenţiona să cultive plante de canabis, drept pentru care avea asupra sa şi seminţe.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*