Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

FOTO! Accident cu şase victime provocat de un sucevean

accident livezileO maşină din Suceava a fost implicată, luni dimineaţă, într-un grav accident de circulaţie, soldat cu şase victime, pe direcţia Livezile- Bistriţa. Două autoturisme s-au ciocnit puternic, iar cinci persoane au fost rănite şi au fost duse la spital.

like-facebookPotrivit poliţiştilor bistriţeni, din primele verificări, se pare că de vină este şoferul de 59 de ani din Suceava, care a intrat cu maşina pe care o conducea, un Mercedes, pe contrasens şi s-a izbit cu putere în cealaltă maşină care circula regulamentar, condusă de un bărbat de 37 de ani din Braşov.

Foto: Bistriţeanul

Foto: Bistriţeanul

În maşina suceveanului P.G. se mai aflau trei persoane, toate fiind duse la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Este vorba de două femei, de 55, respectiv 29 de ani şi un bărbat de 52 de ani.
Accidentul s-a produs pe DN17, în Livezile, din cauza faptului că şoferul din Suceava nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, într-o curbă, şi a pierdut controlul maşinii. El nu era băut”, a declarat, pentru SuceavaNews, subinsp. Virginia Rodica Roşca, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa- Năsăud.
Şoferul sucevean s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală.

Bărbatul din Braşov a fost dus la spital cu mai multe răni şi un picior rupt. Celelalte două persoane care se aflau cu el în maşină nu au fost rănite.

Foto: Bistriţeanul

Foto: Bistriţeanul

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Accident cu şase victime provocat de un sucevean | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*