Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Urmărire ca-n filme după un individ care ascunde aproape 10.000 de pachete de ţigări în maşină

urmarireVineri noapte, o patrulă de siguranță publică din cadrul Poliției municipiului Fălticeni a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism înmatriculat în municipiul București, însă conducătorul autoturismului nu s-a conformat și a continuat deplasarea în direcția Preutești.

Polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului, folosind semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de serviciu, reușind oprirea acestuia în comuna Preutești, unde conducătorul auto a fost identificat ca  fiind un bărbat de 47 ani din judeţul Dolj.

În urma controlului autoturismului, polițiștii au identificat în interior 8.000 pachete țigări fără documente de proveniență.

Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Poliției municipiului Fălticeni, iar ţigările în valoare de circa 9.600 lei au fost ridicate în vederea confiscării.

Sâmbătă, individul a fost reținut pentru 24 de ore și fiind prezentat Judecătoriei Fălticeni, instanța a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*