Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Pompierii suceveni au împărţit flori pacientelor de la Spitalul Judeţean, dar şi colegelor de serviciu

flori pacienti4Angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava au împărţit, duminică, de Ziua Femeii, flori doamnelor şi domnişoarelor.

Astăzi, 8 martie a.c., ca în fiecare an la această dată, atenţia pompierilor militari suceveni s-a îndreptat cu recunoştinţă spre FEMEIA de lângă ei, fie ea soţie, fiică, mamă ori colegă alături de care îşi desfăşoară activitatea profesională, zi de zi”, se arată într-un comunicat al ISU Suceava.

Pompierii paramedici SMURD au „intervenit” în Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean „Sf. Ioan Cel Nou” din Suceava, unde au oferit atât personalului medical feminin, cât şi pacientelor, câte o floare, un zâmbet şi o urare pentru o primăvară frumoasă.

like-facebookMilitarii nu le-au uitat nici pe colegele de serviciu, care, cu ambiţia, seriozitatea şi profesionalismul dovedite în îndeplinirea obiectivelor nobilei profesii pentru care au optat, şi-au câştigat simpatia şi încrederea coechipierilor lor bărbaţi. Cu forţa, conştiinciozitatea şi perseverenţa care le caracterizează, colegele noastre au reuşit cu succes să îmbine cu delicateţe, rigorile impuse de instituţia militară, cu abilităţile personale novatoare, se arată în comunicatul ISU.

De ziua lor, dorim să le mulţumim tuturor femeilor pentru tot ceea ce înseamnă ele pentru noi şi să le transmitem recunoştinţa noastră şi urările de sănătate, împlinire şi un călduros La Mulţi Ani!”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU, plt.adj. Alin Găleată.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*