Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Şoferiţe oprite în trafic de poliţişti. Nu le-au amendat, ci le-au felicitat

foto 8 martie 1Poliţiştii suceveni s-au aflat în data de 08 martie 2015 în mijlocul comunităţii, atât în mediul urban cât şi în mediul rural pentru a marca Ziua Internaţională a Femeii şi, totodată pentru a sensibiliza opinia publică în legătură cu acest eveniment.

Poliţiştii rutieri şi cei din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, împreună cu reprezentanţii Auto Mitric Suceava, au  oferit doamnelor şi domnişoarelor aflate în trafic, flori şi felicitări personalizate. Acţiunile s-au desfăşurat în zona centrală a municipiului Suceava.

De asemenea, Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, împreună cu partenerul AVON, au oferit femeilor care s-au aflat în trafic, în calitate de conducător auto, pasager sau pieton, cadouri simbolice.

Acţiunea a avut loc simultan în municipiile Suceava si Gura Humorului (orele 10.00 – 12.00).

Poliţiştii au felicitat  participantele la trafic si le-au urat o primăvară frumoasă, fără evenimente rutiere, transmiţând, în acelaşi timp si mesaje educative pe linie de circulaţie, mesaje care de altfel au fost  foarte bine recepţionate de şoferiţe.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*