Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Consiliul Judeţean alocă fonduri nerambursabile pentru proiecte culturale şi sportive ale ONG-urilor. Vezi condiţiile şi termenele!

21-consiliul-judetean-suceavaConsiliul Judeţean Suceava acorda finanţări nerambursabile in anul 2015 din bugetul propriu al judetului Suceava pentru activitati non-profit de interes judetean, conform Programului aprobat in baza Legii nr.350 privind regimul finantarilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activitati non-profit de interes general, cu modificarile si completarile ulterioare, pentru urmatoarele domenii:

-Programele unitatilor de cult, apartinand cultelor religioase recunoscute in Romania;

-Asistenta sociala; -Actiuni si programe sportive;

-Programe, proiecte si actiuni in domeniul cultural. Solicitantii persoanele fizice sau persoanele juridice iar a scop patrimonial- asociatii ori fundatii constituite conform legii- si cultele si religioase recunoscute in Romania.

like-facebookScopul programului este realizarea unor obiective de interes public judetean. Toate propunerile eligibile sunt supuse evaluarii pe baza urmatoarelor criteriri:

– Cat de relevante este propunerea pentru sfera de activitate a Consiliului Judetean Suceava, respectiv pentru interesul public judetean 30 puncte,

– În ce masura proiectul contine obiective clare si realizabile, din care sa rezulte intr-jun mod fara echivoc interesul public judetean? 20 puncte,

– Solicitantul si/sau partenerii au suficienta experienta in managementul de proiect? Solicitantul si/sau partenerii au suficienta expertiza tehnica si capacitate admlnistrativa?15 puncte.

– Dispun solicitantul si/sau partenerii de surse de cofinantare stabile si suficiente 10 puncte,

– Sunt activitatile propuse adecvate si in concordanta cu obiectivul si rezultatul asteptat prevad un proces de evaluare interna, planul de actiune este realist, metodologia este coerent stabilita, activitatile sunt detaliate? 15 puncte.

– Contine proiectul propus indicatori verificabili obiectiv privind rezultatele proiectului Cat de coerent este prezentat impactul proiectului 10 puncte.

Punctaj total maxim 100.

Criteriul de acordare a finantarii este punctajul total al proiectului.

Desemnarea proiectelor castigatoare se va face in ordinea descrescatoare a punctajelor, in limita bugetului aprobat. Documentatia de solicitare a finantarii nerambursabile se poate procura de la sediul Consiliului Judetean Suceava, cam.302 si 320, telefon,0230/210.148 -int.141 si 142 si de pe site-ul institutiei; www.cisuceava.ro, unde este publicat Programul privind acordarea de finantari nerambursabile in anul 2015 din bugetul propriu al Judetului Suceava pentru activitati nonprofit de interes judetean, aprobat prin Hotararea Consiliului Judetean Suceava nr 34 din:28.02.2015.

Pentru folosirea in mod operativ si eficient a fondurilor, conform prevederilor art.20, alin.2 si 3 din Legea nr.3S0/2005, solicitantii vor putea depune documentatia prevazuta in Programul aprobat, la registratura Consiliului Judetean Suceava, strada Stefan cel Mare nr. 36, pana la data de: 31-03.2015, ora.16″.

Evaluarea si selectia dosarelor se va efectua in perioada 01-30.aprille.2015


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*