Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

Circulaţia camioanelor încărcate, de peste 20 de tone, interzisă în Rădăuţi. Vezi când!

maereanCirculaţia camioanelor încărcate, de peste 20 de tone, va fi interzisă în municipiul Rădăuţi. Anunţul a fost făcut în cadrul unei conferinţe de presă de primarul interimar al municipiului Rădăuţi, Tiberiu Maerean. El a făcut deja demersuri către Compania Naţională pentru astfel de restricţii.

like-facebookPe perioada executării lucrărilor de apă şi canal pe străzile Ion Nistor şi Constantin Dobrogeanu Gherea, care sunt străzi importante pe ceea ce înseamnă traficul greu din municipiul Rădăuţi, din această perioadă de an, să fie interzisă circulaţia camioanelor încărcate cu tonaj peste 20 de tone, care vin din relaţia Marginea, din relaţia Putna, Frătăuţii Vechi şi Volovăţ astfel încât să nu avem a face devieri în cadrul circulaţiei pe străzi care nu sunt răsunătoare acestui tip de circulaţie”, a spus Maerean.
Potrivit acestuia, reprezentanţii firmei Pfeiffer vor trebui să se ocupe de întocmirea documentaţiei pentru implementarea acestor restricţii pe perioada verii.

„Am solicitat celor de la ACET să se ocupe de lucrările de pe diferite străzi care sunt de mai mică importanţă astfel încât în răgazul de timp care se creează în acest fel să poată fi întocmită documentaţia şi aprobată. Sperăm ca pe perioada estivală să nu avem trafic greu în Rădăuţi din aceste direcţii”, a mai spus primarul.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*