Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Audi Q7 confiscat de poliţişti după ce au găsit ţigări în el

audi q7Un autoturism de 80.000 de lei a fost confiscat, joi, de poliţiştii suceveni după ce a fost depistat în trafic, iar la un control s-a constatat că în interior erau ţigări de contrabandă. Un echipaj din cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Suceava a oprit în trafic, la intersecția str. Cernăuţi cu str. Traian Vuia, din municipiul Suceava, autoturismul Audi Q7 condus de un bărbat de 28 ani, din municipiul Bacău, Gabriel Gantz, în care se aflau ca pasageri, o femeie de 28 ani, Anca Bucă, și un bărbat de 37 ani, Adrian Oancea, ambii din aceeaşi localitate.

like-facebookÎn urma controlului autoturismului, polițiștii au identificat în portbagaj 500 pachete de ţigări cu timbru extracomunitar, fără documente de proveniență, marca Kent.

Autoturismul a fost indisponibilizat, urmând a se dispune sechestrul asiguratoriu asupra acestuia, iar ţigările, în valoare de peste 4.500 lei au fost ridicate în vederea confiscării.

„În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, ce va fi soluționat procedural”, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*