Joi 09 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Individul care a bătut un paznic de la Kaufland Rădăuţi, trimis în judecată

agresorIndividul care la începutul lunii februarie a bătut un paznic de la Kaufland Rădăuţi, după ce a furat un parfum din hipermarket, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi. Robert Linu a fost trimis în judecată pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere, lovire sau alte violenţe, tâlhărie calificată şi tulburarea liniştii publice.

Victima a  relatat că în timp ce se afla la pupitrul camerelor de supraveghere video din magazin, a observat o persoană de sex masculin, însoţit de o femeie, care s-au deplasat în raioanele magazinului, în cărucior aflîndu-se şi un copil de aproximativ  2 ani.

like-facebookLa un moment dat, bărbatul a luat de la raionul cosmetice o cutie de carton, de culoare neagră, în care se afla un parfum, pe care i-a dat-o în mînă copilului. La ieşire, în dreptul casei de marcaj, bărbatul a împins căruciorul, în care se afla copilul cu cutia în mînă, fără ca acest produs să fie înregistrat, după care a prezentat la casa de marcat diverse produse pe care le-a achitat .


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*