Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Microbuz implicat într-un accident la Grăniceşti

microbuz accidentUn microbuz a fost implicat, luni seară, într-un accident, pe DN2, în localitatea Grăniceşti. Polițiștii deplasați la fața locului au identificat cele două autoturisme, respectiv un microbuz, condus de un bărbat de 41 ani, din comuna Bălcăuţi și un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din comuna Grăniceşti.

like-facebookDin cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoturismul din direcția Suceava – Siret pe DN 2, la ieșirea din satul Grănicești, tânărul de 19 ani a efectuat manevra de depășire a microbuzului care circula cu viteză și care nu a păstrat o distanță corespunzătoare, intrând în coliziune față-spate.

În urma tamponării, cei doi conducători auto nu s-au putut înțelege amiabil, motiv pentru care tânărul de 19 ani a apelat ,,S.N.U.A.U. 112’’.

În cauză, s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru tânărul de 19 ani, conducătorul auto de 41 de ani, refuzând să fie testat. Întrucât prezenta halenă alcoolică, era incoerent în vorbire și nesigur în gesturi, conducătorul auto de 41 de ani a fost condus la spital, unde a refuzat recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, ce va fi soluţionat procedural”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*