Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Elevă lăsată gravidă de vecinul pe care-l ajuta la curăţenie. „O tot chema la scuturat”

gravidaAcuzatii grave il vizeaza pe un barbat de 46 de ani din Suceava, insurat si cu trei copii mici acasa. Parintii unei adolescente spun ca le-ar fi lasat fata gravida. Copila, in varsta de numai 16 ani, si-a ascuns sarcina pana acum, cind i s-a facut rau la scoala. Medicii au descoperit apoi ca este in luna a saptea, potrivit bzi.ro. Revoltata, mama fetei sustine ca vecinul lor ar fi fortat-o pe fata sa intretina relatii intime cu el, iar cazul a ajuns in atentia Politiei si a Protectiei Copilului.

like-facebookFetei i s-a facut rau la ora de sport si o ambulanta a transportat-o de urgenta la spital. Aici medicii i-au facut primele investigatii si au aflat imediat ca adolescenta este insarcinata in sapte luni si jumatate. Mama fetei spune ca, pina acum, nu stia nimic despre ceea ce i s-a intimplat fiicei sale vara trecuta: atunci, adolescenta a fost de mai multe ori in vizita la un vecin, ca sa-l ajute la treaba pe sotia acestuia. Fata avea grija din cand in cand de copiii familiei si facea curatenie.

Parintii adolescentei spun ca ea le-a povestit apoi ca ar fi fost constransa de barbatul de 46 de ani sa intretina relatii intime cu el, dar i-a fost frica sa spuna acasa adevarul.

El a inchis-o in casa, a inchis usa la casa, ziua pe la 4 dupa amiaza si a pus-o sa se dezbrace. Ea spune, nu ma dezbrac si el a amenintat-o, probabil ca a amenintat-o. Si a dezbracat-o si…… O chema sa o ajute la scuturat, tot o chema”, relateaza parintii.

“Nu-i normal asa ceva, oricare ar fi, sa te legi de un copil tanar de 16 ani”, spune tatal fetei. Barbatul acuzat nu a vrut sa comenteze situatia. Un satean declara ca “e om moale, nu s-a auzit nimic, nu are antecedente penale.” Cei de la protectia copilului si politistii vor ancheta cazul.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Elevă lăsată gravidă de vecinul pe care-l ajuta la curăţenie. „O tot chema la scuturat” | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*