Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Străzile şi trotuarele Sucevei vor fi spălate de nămol înainte de Paște

diasil straziPrimarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că trotuarele şi străzile din municipiul Suceava vor fi spălate de nămol înainte de Paște, respectiv înainte de 12 aprilie. Potrivit acestuia, până atunci, firma de salubrizare se ocupă de răzuirea noroiului de pe carosabil şi transportarea caestuia la rampa de gunoi de la Ipoteşti.

like-facebookGunoiul pe care Diasil îl strânge de pe străzi îl gestionează lângă Ipoteşti unde a închiriat o porţiune de teren şi îl depozitează temporar”, a precizat Lungu.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Moftul_Român says:

    Deci,domnu’ primar,nu pot sa va las asa,fara un aconto,ca tot am primit astazi instiintarea de la primarie precum că cât tre’ sa va dau,cu titlu de impozite si taxe,mai mult ca anul trecut,bineinteles…
    Deci:
    Cum vine aia,ca ne curatati strazile de namol inainte de Paste?? Aicea merg doua observatii – una ca ,oricum ai lua-o,dom’ primar,intotdeauna suntem inainte de un Paste,chiar si a doua zi dupa sarbatoare,intelegeti? Apoi,dvs. stiti raspunsul la intrebarea ca,anume,de ce nu râde vaca niciodata?
    Pentru ca o bate de 364 de ori pe an si o duce la taur numa’ o singura data…
    Si cum curatati dvs. strazile,inainte de a colecta namolul? Vezi o tiripleasca ,ceva cam ca utilajele cu care se curata prin mall-uri,cum trece si zgarie asfaltul,te uiti in urma ei si vezi ca e la fel,incat este clar ca are doar rolul de excita trotuarul…
    Vine apoi Dumnezeu cu ploaia si,fara nici o taxa,mai spala namolul,dupa ce ne-am tratat cu acesta de reumatism zi de zi,ceas de ceas si in proportii de masa. Sa mai treceti pe jos si prin cartierul George Enescu,mai prin spatele blocurilor,sa vedeti baile de namol…
    Domnu’ primar Ion Lungu,ati putea sa raspundeti,eventual cu aceeasi emfaza cu care va clamati realizarile discutabile,la urmatoarele intrebari?
    1.Este adevarat ca in lunca Sucevei,cam prin spatele Iullius Mall,exista un incinerator de deseuri medicale care functioneaza la standarde foarte joase,improprii,care ne procura nou fel de fel de epidemii despre care ne spuneti ca vin de la Dumnezeu si de la vaca sa cea neagra?
    2. Cand ati aprobat un dozator de lapte la Piata Mica,dvs. sau subordonatii dvs,ca prepusi,nu ati stiut ca este amplasat intre doua surse de gunoi si microbi,respectiv in stanga sa,la cca 3(trei) metri, o ghena de gunoi in stil traditional moldovenesc iar la dreapta sa,cum stai cu fata,deci nu cu kuru’,la cca 2 metri , un WC-eu cat un dispensar comunal de pe vremuri, care lucreaza la capacitate maxima?
    Stiti sau nu stiti ?
    Daca nu,ce mai cautati la primarie iar daca da,idem…

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*