Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Se pregăteşte promovarea unui director din Consiliul Judeţean Suceava. Vezi despre cine este vorba!

cj votDeliberativul județean Suceava pregătește o nouă promovare în administrație. Ionela Savin  va ocupa  funcția de director general adjunct  la Direcția Organizare, Achiziții Publice și Resurse Umane. Funcția nu va fi ocupată prin concurs,  ci prin transfer, Ionela Savind  fiind director executiv  la  Direcția   de Administrare a Domeniului  Public și Privat din cadrul Consiliului Județean Suceava.
like-facebookProiectul de hotărâre ar urma să fie supus aprobării în prima reuniune a deliberativului județean. La aceeași ședință urmează să fie numită o altă persoană care ar ocupa postul rămas vacant. 
Direcția Organizare, Achiziții Publice și Resurse Umane a fost înființată prin modificarea organigramei la reuniunea Consiliului Județean de la sfârșitul lunii ianuarie, funcția de director general fiind atribuită Mihaelei Beldiman, fost director executiv la Direcția Organizare și  Resurse Umane din Consiliul Județean Suceava.
ionela savin
De când a ajuns șef la  administrația  județeană, Cătălin Nechifor a fost inițiatorul unor proiecte de hotărâre prin care   organigrama  a fost aproape la fiecare  reuniune modificată, primele ședințe  care au avut loc după alegerile din 2012  vizând înlăturarea din CJ a unor  angajați aduși de  fostul ocupant al fotoliului, Gheorghe Flutur. Ulterior, aceeași organigramă a suferit modificări fiind făcute peste 60 de angajări. 
 

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*