Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Primăria Fălticeni se împrumută pentru a contrui zona de agrement „Nada florilor”

Primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman

Primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman

Primăria Municipiului Fălticeni a obţinut o finanţare europeană pentru crearea unei zone de agrement, însă nu are fonduri pentru co-finanţarea proiectului. Municipalitatea din Fălticeni a declaşnat procedurile pentru contractarea unui credit de 6,4 milioane de lei pentru asigurarea fondurilor pentru proiectul „Înfiinţare infrastructură de agrement Nada Florilor”.

Municipalitatea vrea ca împrumutul să fie luat cu o perioada de trageri de nouă luni şi o durată de rambursare a credituluide 72 de luni.

Parcul de agrement va fi realizat de asocierea de firme Da Vinci Construct & Proiect SRL, Cridus Construct & Alternativ  Energy Solution SRL.

Proiectul „Înfiinţare infrastructură de agrement Nada Florilor” este finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Domeniul de intervenţie 5.2 – Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale şi creşterii calităţii serviciilor turistice.

Valoarea totală a proiectului este de 13.504.358,44 lei.

Prin proiect se vor realiza următoarele investiţii: o piscină acoperită (în suprafaţă de 1.132,90 mp); un bazin de înot dotat cu o trambulină (în suprafaţă de 325,00 mp); o piscină pentru adulţi dotată cu un topogan (în suprafaţă de 300,00 mp); o piscină pentru copii dotată cu un topogan (în suprafaţă de 73,00 mp); un teren pentru activităţi sportive (în suprafaţă de 700,00 mp); o pistă de ciclism.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*