Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Firma deţinută de cumnatul lui Victor Ponta a obţinut contracte pe bani publici şi la Suceava

cj suceavaFirma în care este asociat cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Herţanu,  a derulat mai multe contracte pe bani publici, în ultimii ani, care au fost acordate inclusiv de administraţia din Suceava.

Grossmann Engineering a câştigat, la Suceava, un contract de servicii de proiectare pentru obiectivul de investiţii „O clădire de patrimoniu- muzeu pentru mileniul III”, în valoare de 862.086 de lei. De asemenea, aceeaşi firmă a câştigat un contract de servicii de proiectare pentru proiectul de modernizare, dezvoltare si echipare a ambulatoriului de specialitate la Spitalul judetean de Urgenta “Sfantul Ioan cel Nou” Suceava, derulat de Consiliul Judeţean Suceava, în valoare de 42.000 de lei.

like-facebookIulian Herţanu, cumnatul premierului Victor Ponta a fost reţinut de procurorii DNA Ploieşti, într-un dosar în care este acuzat că ar fi constituit un grup infracțional, care a acționat în vederea câștigării frauduloase a contractului de extindere rețele de canalizare în orașul Comarnic.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*