Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Elena Udrea, subiect de discuţie şi la praznicele din Bucovina. Ce spun oamenii despre arestarea „blondei de la Cotroceni”

elena udreaArestarea fostului ministru al Turismului, Elena Udrea, a devenit subiect de discuţie nu numai pentru politicieni,  mass media, intelectuali,  ci și la  sate, la oamenii de rând. La  Prăznicarul din comuna suceveană Rădășeni, după ce sătenii au participat la înmormânarea nepotului arhimandritului Tomotei, și erau la praznic, au început să poarte tot felul de discuții.
După ce unul dintre săteni a dus mâna la nas, unei femei i s-a părut că ar fi imitat-o pe fosta blondă de la Cotroceni și din momentul acela, Elena Udrea a devenit subiect forte.
praznicLocalnicii știau cam tot ce se întâmplă cu fosta blondă de la Cotroceni, când a fost arestată, ce face în arest și de ce ar fi ajuns încătușată. Unii o condamnă, alții o compătimesc. Maria Ungureanu a trecut de 65 de ani și o compătimește pe Elena Udrea.
„Chiar dacă e vinovată, stau și mă întreb de ce atâtea cereri  de arestare pe numele el, toate  făcute în timp atât de scurt. E clar că este  condamnatată politic. Și mai este singură”, spune  Maria Ungureanu.
Familia Paraschiva și Vasile Constantin, ambii pensionari,  au părerile împărțite.
Ați văzut la televizor că dimineață a dus-o pe Udrea la judecători. Păcat, e tânără și frumoasă. E păcat de  tinerețea ei. Parcă e aia blondă din Ucraina, aia, mă, care a fost premier, Timoșenko, că a așa a spus la televizor,  care a ieșit din închisoare în scaun cu rotile.  Mă uitam cu drag la ea, dar  dacă a furat să îi ia banii și să o lase în libertate”, spune nea Vasile.
Nevasta acestuia este,  însă, de altă părere și pare mai aprigă la fire.praznic2
like-facebookAvea  poșete și atâtea haine. Păi lumea nu mai poate de amărâtă și ei se lăfăie în bani.  Nouă ne-au luat din pensii și guvernanți stau numai prin țări străine. Eu cu bărbatul nu ne-am permis să mergem vreodată la mare la noi. Nu ne-au ajuns banii. E bine că aia de la DNA fac regulă, dar să îi ia pe toți care au furat, au jefuit țara, au sărăcit-o și ei cu conturi mari și în străinătate”,  spune femeia.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*