Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Bărbat reţinut după un furt la un magazin din cartierul Iţcani

retinutUn individ care a spart, sâmbătă, un magazin din municipiul Suceava a fost prins de o patrulă mixtă poliție-jandarmi, în flagrant. El fura din magazinul aflat pe strada Depoului, iar la vederea oamenilor legii s-a ascuns după tejghea.

Este vorba de  un bărbat de 29 ani, din comuna Hânţeşti, cunoscut cu antecedente penale. În interiorul magazinului, după tejghea, a fost identificată o sacoșă ce conținea băuturi alcoolice și cafea, sustrase de autor și care au fost ridicate pentru cercetări.

like-facebookPoliţiştii întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante privind infracțiunea de tentativă la furt calificat, cercetările fiind continuate de către poliţiştii Biroului Investigaţi Criminale.

În continuarea cercetărilor efectuate, în baza probatoriului administrat în cauză, faţă de bărbatul de 29 ani s-a luat măsura reţinerii preventive pentru 24 de ore, pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de furt calificat, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava. După definitivarea cercetărilor se va dispune procedural”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*