Miercuri 08 Mai 2024, Actualizat acum 128 zile 12:00 am

Suceveanca care i-a înnebunit pe turci, în braţele unui celebru interlop

otiliaDe când a cunoscut celebritatea, Otilia ”Bilionera” susține că este singură și că își așteaptă sufletul pereche. Cu toate acestea, reporterii Spynews.ro au descoperit că lucrurile nu stau chiar așa, iar frumoasa cântăreață are legături mult mai strânse decât ar vrea să recunoască cu un celebru interlop din București.

Mai exact, o fotografie mai mult decât explicită dă peste cap toate afirmațiile pe care Otilia le-a tot făcut despre inexistența vreunui iubit în viața ei. Culmea, fericitul în brațele căruia frumoasa cântăreață pare să se simtă foarte foarte bine este unul dintre cei mai cunoscuți tineri, provenit, spun gurile rele, dintr-o familie de controversați oameni de afaceri din București despre care se spune că s-ar ocupa cu cămătăria.

otilia-bombaAstfel, îmbrăcată doar în desuuri, cu un zâmbet mai mult decât satisfăcut pe figură, Otilia pare să se simtă în al nouălea cer în brațele lui Franco Calu`, cei doi petrecând împreună momente intense în patul tânărului. Acoperită, ”artistic” doar de o pătură subțire pe care a tras-o puțin peste ea, lăsându-și la vedere însă sutienul, Otilia stă lipită de bărbatul care pare să îi fie un iubit foarte înțelegător, având în vedere că accepta fără probleme ca artista să nege relația de care, la modul evident, cei doi se bucurau din plin, chiar și în sensul biblic.

Sursa: Spynews.ro


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*