Miercuri 08 Mai 2024, Actualizat acum 128 zile 12:00 am

Bătăi groaznice, sex pentru un pachet cu ţigări, umilinţe – povestea înfiorătoare a prostituatei bolnave de SIDA moartă pe stradă

fata sexy prostituataPersoanele care o cunoşteau pe prostituata moartă de SIDA au scos la iveală detalii cutremurătoare despre viaţa pe care a dus-o A. F. în vârstă de 40 de ani, care, după cum v-am relatat, a decedat la începutul săptămânii. Era în evidenţele medicilor suceveni de la secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean şi se pare că îşi lua medicamentele, însă era o împătimită consumatoare de băuturi alcoolice. Pe A. D., una dintre prietenele femeii, am găsit-o într-o bombă de la marginea Sucevei, acolo unde îşi făcea veacul şi îşi racola clienţii, prostituata bolnavă de SIDA. “O ştiam de multă vreme, încă de acum doi ani, de când s-a mutat în Suceava. Se plângea mereu că este unul care îi găseşte clienţi şi o obligă să întreţină relaţii sexuale. Pentru că banii îi încasa “peştele”, ea accepta de multe ori să meargă cu bărbaţi şi pentru un pachet de ţigări sau pentru un rachiu, şi atunci lua bătaie, îmi era milă de ea…A luat bătăi peste bătăi”, a povestit cea care se pare că o cunoştea bine pe A. F..

Faptul că femeia lua de multe ori bătaie, a fost confirmat şi de către cadrele medicale de la spitalul sucevean. “Venea lunar pentru medicamente şi pentru consiliere. Ii repetam mereu că este pasibilă de pedeapsă dacă nu-şi înştiinţează partenerul de boala de care suferă. Ii dădeam mereu pre-zervative şi o rugam să-şi protejeze partenerii, dar sincer nu cred că acest lucru se întâmpla. De multe ori venea bătută dar nu a recunoscut niciodată că ar fi lovit-o cineva. De fiecare dată găsea scuze. O dată a venit chiar tunsă foarte scurt, sluţită aş putea spune, parcă cineva ar fi pedepsit-o”, am aflat de la o asistentă. Singura rază de speranţă în viaţa acestei femei, era fiica sa în vârstă de nouă ani, care este în prezent instituţionaliză într-un centru de plasament, fiind şi ea seropozitivă. “Doar când povestea de fată se lumina la faţă, se vedea că e singurul ei motiv de bucurie şi de speranţă, dar o vedea rar”, îşi aminteşte A. D.

Asta se pare că a fost viaţa crudă pe care a dus-o în ultimii ani, o femeie diagnosticată cu HIV. Sex pe bani, alcool şi ţigări, bătăi crunte şi speranţa că într-o zi va fi din nou lângă fiica ei. Copilul a fost internat de urgenţă de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului după ce mama, care pe atunci locuia în Rădăuţi, a fost reclamată de vecini pentru viaţa pe care o ducea.

Cadrele medicale sunt în conti-nuare în alertă şi le solicită bărbaţilor care ştiu că au întreţinut relaţii sexuale cu această femeie să-şi facă testul HIV. “Testarea HIV este voluntară, gratuită şi confidenţială. Testarea nu este obligatorie dar este recomandată în caz de contact sexual cu o persoană posibil infectată cu HIV”, a declarat doctorul Cătălina Zorescu, director adjunct în cadrul DSP Suceava. Până ieri, la Centrul de consiliere şi testare HIV ce-şi desfăşoară activitatea în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, nu s-a prezentat nici un bărbat, posibil “client” al prostituatei moarte de SIDA să solicite testarea.

Sursa: Obiectiv de Suceava


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*