Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Drumurile din Crucea modernizate printr-un proiect de peste 700.000 lei

modernizare drumuri1Localncii din comuna  sucevenă Crucea se pot mândri că au după zeci de ani, în sfârșit, drumuri modernizate. Infrastructura a fost reabilitată pe ulițele pline de noroi altădată.
Potrivit primarului comunei, Dorin Rusu, prin finanțare europeană respective, prin GAL BAZINUL DORNELOR a accesat un proiect în valoare de 724.000 lei privind ,,Modernizare drumuri comunale în satul Cojoci și Pârîul Crucii.
like-facebook„Lucrarea a inclus betonarea a 650 metri liniari de drum comunal, rigole dalate, 5 poduri și podețe, amenajarea a  3 intersecții și parapet metalic pe 240 metri liniari. ,, Infrastructura în comună ea jalnică,pe de o parte sunt drumuri care nu au fost asfaltate niciodată iar pe de altă parte, au fost sate care au fost afectate de calamități. La proiectul accesat prin Gal cofinanțarea a fost asigurată din bugetul local și nu s-a deschis linie de credit. Proiectul a fost finalizat în luna decembrie 2014 în Pârâul Crucii și Cojoci,iar în luna august anul trecut a mai fost   finalizat un alt proiect european in valoare de 170.000 lei privind modernizarea drumului comunal 78 B afectat de calamitățile din 2010 în sat Satu Mare, component comunei. Aveam emoții la un moment dat deși,nu ne-am îndoit de calitatea lucrărilor.Am căzut în eșantion și a venit în control echipă de la Ministerul Agriculturii însă a fost totul în regulă. Din cei 170.000 de lei ne-au dat jos 24 de milioane de lei vechi”, ne-a spus primarul.
 

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*