Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Şeful judeţului Suceava, atacat dur de un consilier judeţean. „Considerăm că nu v-ați făcut temele și nu le puteți duce până la capăt”

Radu Pentiuc

Radu Pentiuc

Proiectul  de hotărâre privind aprobarea contractării unei finanțări rambursabile interne în valoare de 20 milioane de lei, care a fost aprobat, în final, de consilierii judeţeni a stârnit nemulţumirile şi consilierului judeţean Radu Pentiuc.

like-facebookAcesta s-a arătat extrem de revoltat de atitudinea preşedintelui Consiliului Judeţean Cătălin Nechifor, dar şi de modul în care acesta îşi face treaba.

„Discursul, timpul  și tonul pe care l-ați folosit mă fac să iau cuvântul. Sunt la doi ani și ceva de la un mandat în care ne dorim  ca în județul nostru și oamenii să trăiască  mai bine. Vă atrag atenția că este o mare diferență între noi și dumneavoastră. Dvs.  aveti cartea de muncă și fișa postului la Consiliul Județean,iar noi lucrăm în altă parte. Considerăm că nu v-ați făcut temele și nu le puteți duce până la capăt. Cum  ați semnat dvr.un  un buget care să nu aibă cheltuieli la poziția de sport? Putem aștepta rectifictive dar cum ne justificăm noi în iunie fără nicio activitate sportivă . Ne dorim ca județul să aibă finanțare. Dacă nu înțelegeți, vă mai spun odată Dacă județul nostru ar fi fost dezvoltat economic și ar fi fost mai sus,probabil că contribuțiile agenților economici la fiecare localitate ar fi fost și bugetele locale ar fi fost altele. Dar cum economic merge cum merge, comunele și localitățile sunt sărace, Consiliile Locale nu se pot susține singure”, a spus Pentiuc.

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*