Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Controale în rândul taximetriştilor suceveni. Vezi ce amenzi au dat poliţiştii!

taxiPeste 50 de amenzi au fost aplicate de poliţiştii rutieri suceveni şi comisarii din cadrul OPC Suceava în cadrul unei acţiuni de verificare a legalităţii transportului în regim de taxi.

În zilele de 09, 10 şi 11 februarie,  poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier – IPJ Suceava, Formaţiunii rutiere Vatra Dornei şi comisari din cadrul Comisariatului Judeţean Pentru Protecţia Consumatorului Suceava au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia verificării legalităţii desfăşurării activităţilor de transport public de persoane în regim TAXI.

like-facebookPotrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Suceava, acţiunea a avut  drept scop impunerea unui climat de disciplină în rândul conducătorilor de autovehicule în regim TAXI,  controlându-se cu prioritate, pe lângă încălcarea regulamentului rutier, legalitatea funcţionării agentului economic, precum şi dacă executarea transportului în regim de taxi se face conform prevederilor din Legea nr. 38/2003 cu modificările şi completările ulterioare.

În cadrul acţiunii poliţiştii au aplicat 32 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 10.351 lei.  În cadrul acţiunii a fost reţinut şi un certificat de înmatriculare pentru lipsă ITP.

De asemenea, comisarii din cadrul Comisariatului Judeţean Pentru Protecţia Consumatorului Suceava  au aplicat alte  19 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 11.000lei, din care: 4 pentru lipsă atestat şi 15 pentru alte abateri.

Pe lângă sancţiunile contravenţionale aplicate, lucrătorii OPC au întocmit invitaţii pentru alţi conducători auto, urmând a fi aplicate sancţiuni contravenţionale, în funcţie de neregulile constatate.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*