Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Patru şoferi au rămas fără permise pentru că nu au oprit la trecerea la nivel cu calea ferată

accident trenServiciul Rutier Suceava, împreună cu  Serviciul Poliţiei Transporturi Suceava şi formaţiunile de profil din teritoriu au organizat şi desfăşurat, miercuri,  o acţiune comună la nivel judeţean.  Au participat 18 poliţişti rutieri şi 7 poliţişti din cadrul Serviciul Poliţiei Transporturi Suceava.

În cadrul acţiunii au fost aplicate 79 de sancţiuni contravenţionale şi au fost reţinute 4 permise de conducere. Au fost reţinute şi 2 certificate de înmatriculare, fiind, totodată constatate şi 2 infracţiuni la regimul rutier.

Un bărbat de 34 ani din municipiul Botoșani a condus autoturismul având permisul de conducere suspendat. În portbagajul autoturismului au fost identificate un număr de 6 pachete a câte 20 țigarete care avea aplicate banderole fiscale de Ucraina. S-a luat măsura sancționării contravenționale conform art. 1 lit. e din Lg. 12/1990 rep. și s-a dispus confiscarea țigărilor identificate. În cauză s-a întocmit dosar penal.

O tânără de 29 ani din municipiul Suceava a condus autoturismul  pe DJ 178A localitatea Todireşti şi nu a oprit la trecerea la nivel cu cale ferată semnalizată corespunzător. A fost sancţionată contravenţional.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*