Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Tineri şi vitezomani! Prinşi la volan cu peste 100 de km/h în localitate

vitezomanaDoi tineri suceveni  au „uitat” regulile de circulaţie şi au apăsat pedala de acceleraţie ignorând faptul că se află în localitate.
Un tânăr de 24 ani, din oraşul Cajvana, a condus  autoturismul pe strada Calea Bucovinei, din municipiul Câmpulung Moldovenesc cu o viteză de 117 km/h (+67 km/h).
like-facebookDe asemenea, o tânără de 22 ani, din orașul Vicovu de Sus a condus autoturismul pe DN 2, pe raza localităţii Dărmăneşti cu viteza de 101 km/h în localitate (+51 km/h).

Cei doi au rămas pietoni, fiindu-le reţinute permisele de conducere.

În perioada 06-08 februarie, Serviciul Rutier Suceava împreună cu formaţiunile de profil din teritoriu, sprijiniţi de lucrătorii de siguranţă publică atestaţi să desfăşoare activităţi pe linie rutieră, inclusiv din cadrul secţiilor de poliţie rurală, au organizat şi desfăşurat acţiuni tematice pe drumurile publice din judeţ în vederea depistării conducătorilor auto care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice, pe linia combaterii excesului de viteză, constatarea şi sancţionarea altor genuri de abateri generatoare de evenimente rutiere grave. Au fost aplicate amenzi de aproape 170.000 de lei şi au fost reţinute 31 de permise de conducere.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*