Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Parc de distracţii pentru localnicii din Fălticeni: piscină acoperită, bazin de înot cu trambulină, teren de sport

piscinaLocalnicii din Fălticeni, şi nu numai, vor avea parte de un parc de agrement. Marţi, Primăria Municipiului Fălticeni va semna contractul de lucrări pentru proiectul „Înfiinţare infrastructură de agrement Nada Florilor”.

Parcul de agrement urmează a fi realizat de asocierea SC DA VINCI CONSTRUCT & PROIECT SRL,  SC CRIDUS  CONSTRUCT  SRL şi SC ALTERNATIV ENERGY SOLUTION SRL.

like-facebookProiectul „Înfiinţare infrastructură de agrement Nada Florilor” este finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Domeniul de intervenţie 5.2 – Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale şi creşterii calităţii serviciilor turistice. Valoarea totală a proiectului este de 13.504.358,44 lei.

Prin proiect se vor realiza următoarele investiţii: o piscină acoperită (în suprafaţă de 1.132,90 mp); un bazin de înot dotat cu o trambulină (în suprafaţă de 325,00 mp); o piscină pentru adulţi dotată cu un topogan(în suprafaţă de 300,00 mp); o piscină pentru copii dotată cu un topogan (în suprafaţă de 73,00 mp); un teren pentru activităţi sportive (în suprafaţă de 700,00 mp); o pistă de ciclism.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. cozo... says:

    iar strica aia tot , toti banii astia se fac pierduti, exact cum a lasat orasul plin de santuri de zici ca se pregateste falticeniul de razboi, maaaaaaa cum luati voi banii europeni si vii bagati in buzunare si le dati conserve din astea la oameni ca vreti sa faceti parc de agrement sau ce mortii vostri faceti……..

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*