Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Municipiul Câmpulung Moldovenesc are viceprimar nou

Chirodea_GavrilLiberalul Gavril Chirodea (63 de ani), de profesie  economist, consilier local, a fost ales, vineri, în funcția de viceprimar al municipiului Câmpulung Moldovenesc, după ce social-democratul Silviu Robciuc a fost demis în luna noiembrie 2014.
like-facebookEl a fost singura propunere din partea aleșilor, fiind votat cu 14 voturi din cei 16 consilieri prezenți. La reuniunea deliberativului local a fost prezent primarul Mihăiță Negură și secretarul municipiului. Chirodea este membru al Partidului Național Liberal  din anul 1996 și a fost director al Întreprinderii de Prospecţiuni şi Explorări Geologice(IPEG) din Câmpulung Moldovenesc. Liberalul a fost unul din consilierii care în mai 2012  a fost victima agresiunii taximetriștilor din localitate care, deși nu plăteau niciun leuț pentru parcare, se credeau stăpânii acestora.
Primarul Mihăiță Negură crede că va avea o colaborare bună cu noul viceprimar mai ales că se știe cu acesta de când ocupa funcția de viceprimar.
„Este de așteptat să avem o colaboarare bună   foarte bună, mai ales bugetul local pe acest an este unul bun.Avem de lucru, avem   multe investiţii care sunt în derulare, altele  noi ”, a spus edilul  municipiului.
Gavril Chirodea va prelua atribuțiile fostului viceprimar  Silviu Robciuc.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*