Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Piroman cercetat după un incendiu la Gura Humorului

politie accident de orice fel (5)Un bărbat de 29 de ani este cercetat de poliţişti după ce a incendiat un grajd din Gura Humorului. Pe 1 februarie, un bărbat din oraşul Gura Humorului a sesizat faptul că pe strada Bradului din localitate arde un grajd.

like-facebookEchipă operativă deplasată la faţa locului, în urma efectuării cercetării la faţa locului şi a investigaţiilor  a constatat că un bărbat de 63 ani, din oraşul Gura Humorului, este proprietarul unui adăpost de animale ce este amplasat la o distanță de aproximativ 200 m față de locuința sa. Acesta folosește adăpostul pentru creșterea de păsări și depozitarea a diferitelor materiale.

Lângă adăpostul de animale partea vătămată, avea depozitați un număr de trei paleți din lemn, bunuri care au luat foc, iar de la aceștia focul s-a extins la peretele adăpostului și la acoperișul acestuia distrugându-l parțial.

În urma  cercetării locului faptei şi intervenţiei echipajelor de pompieri, incendiul a fost lichidat, cauza producerii acestuia fiind ,,folosirea intenționată  a unei  surse de aprindere pentru a genera incendiu”.

De asemenea, în urma incendiului produs, au ars o parte din peretele exterior al adăpostului și o parte din acoperiș.

În urma măsurilor întreprinse şi a activităţilor investigative desfăşurate, la data de   05.02.2015, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind V. R., de  29 ani din localitate.

În urma probatoriului administrat, Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, a dispus efectuarea urmăririi penale față de V. R. sub aspectul săvârșirii infracțiunii de : ,, distrugere”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*