Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Mihaela  Beldiman, director general la Direcția Organizare, Achiziții Publice și Resurse Umane de la CJ

mihaela beldimanMihaela Beldiman care până mai ieri era director executiv la Direcția Organizare și  Resurse Umane din Consiliul Județean Suceava este, de la sfârșitul săptămânii trecute,  director general la Direcția Organizare, Achiziții Publice și Resurse Umane din CJ. Avansarea în funcție a avut loc odată cu aprobarea la ultima ședință a deliberativului județean a modificărilor organigramei din administrația județeană.
like-facebookTrebuie amintit că Mihaela Beldiman este soția consilierului județean Tiberiu Beldiman, fost membru PNL trecut în barca independenților,  folosindu-se  de prevederile Ordonanţei de Urgenţă nr. 55/2014 pentru reglementarea unor măsuri privind administrația publică locală, ordonanță publicată în Monitorul Oficial nr. 646/02.09.2014.  Tiberiu Beldiman a fost ales pe listele USL, din partea PNL.
Decizia mea este luată acum, la finalul celor 45 de zile, tocmai pentru a nu influența eventualele majorități formate în deliberativul județean. Voi vota, prin asumarea răspunderii personale, toate proiectele inițiate în interesul sucevenilor și al județului Suceava, nemaifiind expus la răspunderea politică în fața unui anumit lider radical de partid, indiferent care ar fi acesta”,  spunea anul trecut, după ce a trecut ca independent,Tiberiu Beldiman.
Potrivit unui proiect de hotârâre care a fost aprobat în cadrul reuniunii Consiliului Județean de la săptămâna trecută, Serviciul Achiziții Publice care era în subordinea președintelui Cătălin Nechifor a trecut în cadrul Direcției Organizare și Resurse Umane iar deliberativul a avizat schimbarea titulaturii compartimentului adaugând și Achiziții Publice. Postul pe care l-a ocupat Mihaela Beldiman este acum rămas vacant. În luna mai 2012, domnia sa a fost numită șef serviciu la Serviciul Organizare, Salarizare și Resurse Umane,ulterior acesta fiind transformat în Direcția de Organizare și Resurse Umane. Abia în luna octombrie 2013,  prin adoptarea unui proiect de hotărâre a  Consiliului Județean organigrama a și statutul de funcții  fost modificat fiind înființate cinci mari  direcții- la Direcția juridică, Direcția economică, Direcția managementul proiectelor, Direcția tehnică și Direcția organizare și resurse umane, cu tot atâția directori executivi.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*