Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

Monden! Suceveanca care a făcut cinste judeţului prin rezultatele obţinute la gimnastică aşteaptă un copil

maria olaruCampioana mondială la gimnatistică  Maria Olaru, originară din Fălticeni, este însărcinată  și va duce pe lume un băiețel. Bebelușul va fi adus pe lume luna aceasta  și va purta primul nume al tatălui său, Mihai. Campioana olimpică și mondială la gimnastică, Maria Olaru, de 33 de ani, din Fălticeni,  și-a pus pirostriile în urmă cu aproape două săptămâni.
like-facebookEa a spus  „Da” celui care i-a furat inima, nimeni altul decât Mihai Bogdan Diaconu, liderul Partidului România Unită, în fața ofițerului Stării Civile. Maria a avut un buchet format din trandafiri albi și roșii.  Cei doi ar fi vrut să-și unească destinul anul trecut însă din cauza faptul că Maria Olaru trebuia să se împartă între București și Timișoara a trebuit să mai aibă rabdare.
Evenimentul la care au participat părinții celor doi miri și  trei prieteni apropiați a avut loc la Primăria Sectorului 6 din Capitală. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste încă din 20o9  și, potrivit unor surse apropiate, între cei doi au ținut legătura. Abia în 2013, probabil destinul avea să-i aducă din nou față în față,  de acestă dată la Timișoara.  
Cununia religioasă ar urma să aibă în vara anului acesta unde probabil fi invitate și colegele fostei campioane mondiale.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*