Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Lucian Harşovschi şi-a preluat, oficial, funcţia de viceprimar. Vezi ce atribuţii are!

lucian harsovschiLiberalul Lucian Harşovschi și-a preluat, marţi, în  mod oficial funcția de viceprimar al muncipiului reședință de județ. El a reușit să ocupe funcția la aproape  trei săptămîni de la alegerea sa de către deliberativul local din cauză că cel pe care urma să îl înlouciască și-a luat concediu de odihnă. Nu trebuie omis nicif aptul că dispoziția de instalare în funcție a fost semnată de   colegul său de partid și viceprimar, Ovidiu Doroftei, din moment ce  primarul  independent Ion Lungu este în concediu de odihnă.
 like-facebookHarşovschi  preia  atribuţiile viceprimarului social-democrat Gavril Vîrvara care a fost demis în urma reuniunii deliberativului local. 
Noul viceprimar a mai ocupat aceeași funcție în mandatul PDL cînd primar era tot Ion Lungu pe atunci membru la Partidul Democrat Liberal cu acte în regulă.
Lucian Harșovchi se va ocupa de turism, salubrizare, cultură, integrare europeană şi strategii de dezvoltare, autorizare a activităţii comerciale .
Potrivit declarației de avere având ultima actualizare în 2011, liberalul are un împrumut la Banca Transilvania care trebuie achitat până în 2036 care se ridică la 55.000 de  euro, iar de pe urma botezului fiului său în urmă cu circa  3 ani ar fi câștigat 13.500 de euro și 70.000 de lei

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*