Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Cinci tineri prinşi după ce au furat din mai multe hipermarketuri din Suceava

politie-accident-300x198Poliţiştii au reuşit prinderea în flagrant a 5 persoane din Iaşi şi Vaslui care au săvârşit mai multe furturi din hypermarket-uri  de pe raza municipiului Suceava, prejudiciul fiind recuperat in întregime.

Sâmbătă, ora 22.20, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că mai multe persoane au un comportament dubios în incinta unui centru comercial din Suceava, solicitându-se intervenţia agenţilor Secţiei de poliţie Burdujeni pentru legitimarea acestora. În cel mai scurt timp, patrulele s-au deplasat la hypermarket-ul respectiv din municipiul Suceava, fiind depistate, în total, în diverse zone ale centrului comercial 5 persoane, care au sustras bunuri din incinta acestuia.

like-facebookLa faţa locului au fost identificați Ionela D., de 24  ani, din municipiul Vaslui,  Maria S., de 20  ani, Ovidiu R., de 23  ani, Ionuț S., de 19 ani și Alexandru C., de 26  ani, toți din municipiul Iași, care au sustras mai multe tablete. Ulterior, în urma continuării cercetărilor, asupra celor cinci persoane au mai fost găsite alte trei tablete de același model care au fost sustrase în cursul zilei de 31 ianuarie din același magazin. Valoarea totală a prejudiciului  este de 1196 lei care a fost  recuperat în totalitate.

De asemenea, asupra celor în cauză au mai fost găsite și alte bunuri (hard diskuri externe, articole de încălţăminte şi îmbrăcăminte) care au fost sustrase în cursul zilei de 31.01.2015 din incinta altor magazine şi centre comerciale din Suceava.

Cei în cauză au fost conduși la sediul secției Burdujeni, unde li s-a întocmit proces – verbal de constatare a infracțiunii flagrante.

Cercetările au fost preluate de Biroul de Investigaţii Criminale Suceava, care au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt  calificat, urmând a se dispune cu privire la măsurile preventive care se vor lua.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*