Joi 09 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Cu ce se laudă consilierul judeţean al PNL, Constantin Proboteanu, în raportul pe 2014: prezenţa la reuniuni şi deplasări în teren

proboteanuConsilierul județean  PNL, Constantin Proboteanu, se laudă în raportul pe anul trecut că a fost prezent la toate reuniunile deliberativului județean și că a efectuat numeroase deplasări în teren.
like-facebookÎntr-un raport înaintat Consiliului Județean, liberalul susține că a fost nelipsit și de la ședintele convocate pe parcursul anului 2014 la Adunarea Generală a Acționarilor la SC Drumuri și Poduri Suceava și a Consiliului de Administrație al Liceului Tehnlogic special Bivolărie .
raport„Am participat la toate ședintele extraordinare și ordinare ale Consiliului Județean în plec și pe comisii de specialitate….În decursul acestui an am efectuat numeroase deplasări în teren dând curs invitațiilor ce mi-au fost transmise de către consiliile locale și primari, pentru găsirea de soluții legate de accesarea fondurilor europene pentru proiecte de interes local sau zonal. Aceste deplasări au stat și la fundamentare și susținerea clare a unor proiecte supuse dezbaterii atât pe comisii cât și în plenul Consiliului Județean.Am participat la ședintele convocate ăe parcursul anului 2014 în calitate de membru al  Adunării Generale a Acționarilor la SC Drumuri și Poduri Suceava și a Consiliului de Administrație al Liceului Tehnlogic special Bivolărie ca reprezentant al consiliului Județean în aceste organisme”, arată alesului județului în document.
Realitatea este însă că  nu a avut treabă cu nicio notă de fundamentare referitoare la vreun proiect cu finanțare europeană.raport1
Tot în raport, consilierul județean susține că la întâlnirile avute  a încercat să prezinte o informare asupra activității administrației.
„Tot  cu ocazia acestor întâlniri am încercat să fac și o informare asupra activității Consiliului Județean și a impcatului pe termen scurt sau lung a hotărârilor luate în cadrul acestei institiuții”, susține Constantin Proboteanu.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*