Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Străzi ca după război la Suceava. Vezi care sunt cele mai distruse!

straziPeste 200 de străzi din municipiul Suceava sunt pline de gropi. Primăria a pus situaţia pe seama lucrărilor de înlocuire sau de extindere a conductelor de canalizare şi de alimentare cu apă. Firma constructoare îşi bate joc de nervii şoferilor, potrivit ziarulevenimentul.ro.

like-facebookO cursă cu maşina prin municipiul Suceava se poate transforma într-o aventură cu final costisitor. Cauza se vede cu ochiul liber – străzile din oraş care sunt fie găurite, fie de pământ.

Este dezastru. Odată pe lună merg cu maşina în service. Nu-i mai pot înţelege pe cei de la Primărie. Sunt clienţi pe care-i refuz pentru că au ca destinaţie o stradă distrusă, cum ar fi Căprioarelor din Burdujeni, pe care dacă ajungi să circuli, plângi de mila maşinii”, a spus, pentru ziarulevenimentul.ro, taximetristul Liviu Răducu.

Şoferul ne-a făcut chiar şi o listă cu străzile care sunt impracticabile şi care ar trebui evitate de şoferi. „Narciselor, Traian ţăranu, Dragoş Vodă, Dimitrie Cantemir şi Căprioarelor”, a enumerat taximetristul.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*