Luni 13 Mai 2024, Actualizat acum 133 zile 12:00 am

Incendiu la Biserica Penticostală din Mitocu Dragomirnei

incendiu pompieriUn incendiu a izbucnit, vineri, la orele amiezii, în interiorul Bisericii Penticostale din comuna Mitocu Dragomirnei. Pompierii suceveni au fost anunțați prin 112 să intervină pentru stingerea  incendiului, care a izbucnit,  cel mai probabil, de la   scurtcircuit la un conductor de la instalaţia de sunet.

like-facebookPotrivit unui localnic, flăcările au izbucnit în interiorul sălii de rugăciune din biserică unde se aflau mai multe cărți de religie,  dar și mobilierul și instalația de sunet folosită la întrunirile religioase. Trei autospeciale ale pompierilor militari au ajuns la fața locului, incendiul fiind stins foarte repede.

Dat fiind faptul că biserica este în central localității, foarte mulți oameni au venit să ajute  la stingere pentru ca nu cumva focul să se extindă. De câteva luni, mai mulți localnici lucrează la modernizarea și extinderea bisericii penticostale, noua cădire fiind ridicată în prelungirea celei vechi. Localnicii au văzut un fum gros și au sunat la 112 pentru a solicita intervenția pompierilor.  În cursul săptămânii, dar și în zilele de rugăciune, biserica este plină de copii care fac lecții de religie.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*