Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Consilierul județean Cătălina Culipei, în locul lui Radu Pricopie în trei unități din subordinea CJ

laura culipeiConsilierii judeţeni au aprobat, vineri, în unanimitate, înlocuirea lui  Radu Pricopie (PDL) din structurile de conducere ale instituțiilor din subordinea Consiliului Județean Suceava și a Societății de Drumuri și Poduri SA Suceava. Locul lui este luat de către consilierul județean Laura Cătălina Culipei, tot din partea PDL.
Trebuie amintit că Radu Pricopie  și-a dat demisia din funcția de consilier județean încă de la sfârșitul anului trecut. El a renunțat la calitatea de ales al județului pe listele PDL, iar desemnarea unui alt reprezentant  era necesară.
like-facebookPreședintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor,  arată în expunerea de motive că odată cu demisia din CJ se impunea eliberarea din  toate funcțiile deținute în calitate de consilier județean și numiți alți aleși ai județului în aceste funcții, drept pentru care a fost inițiat un proiect de hotărâre care a fost supus dezbaterii și aprobării deliberativului.
 Consilierii județeni au aprobat eliberarea din funcțiile deținute de Radu Pricopie  în calitate de consilier județean, respectiv împuternicit, mandatat al Consiliului Județean Suceava, în calitate de acționar unic, pentru a îndeplini atribuțiile Adunării Generale a Acționarilor la Societatea Comercială Drumuri și Poduri SA Suceava, reprezentant supleant al Consiliului Județean Suceava în Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava și membru în Colegiul Director al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului al județului Suceava. Laura Cătălina Culipei îl va înlocui pe Radu Pricopie în cele trei structuri.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*