Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Termica solicită majorarea preţului la transportul şi distribuţia agentului termic. Vezi reacţia primarului Ion Lungu!

LunguPrimarul municipiului Suceava, Ion Lungu, susţine că Termica a solicitat majorarea urgentă a preţului la transportul şi distribuţia agentului termic, adică cu 24 de lei mai mult pe gigacalorie. O decizie în acest sens va fi luată, însă, de Consiliul Local.

Un lucru cu care sunt de acord ar fi acoperirea unei părţi din pierderile tehnice, dar după ce vedem un raport exact”, a spus Lungu.
like-facebook
De asemenea, edilul a menţionat, în cadrul unei conferinţe de presă, că este foarte revoltat că atât administratorul Termica, cât şi cel de la Bionergy nu discută cu el, ci anunţă tot felul de somaţii prin intermediul presei.

„Mă deranjează că tot văd prin presă tot felul de somaţii de la Termica şi Bioenergy şi nu vorbesc direct cu mine managerii de acolo. Cei de la Bioenergy au primit, până acum, 2,7 milioane de lei de la Termica pe luna ianuarie. Vreau să cred că perioada critică a fost la începutul anului şi că am scăpat. Ne-a trecut glonţul pe la ureche”, a spus primarul.

Şeful de la Primărie a mai precizat că nu a primit un răspuns de la Guvern în ceea ce priveşte preluarea personalului de la Termica pentru a forma o societate la Primărie.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*