Duminică 12 Mai 2024, Actualizat acum 132 zile 12:00 am

Primarul din Câmpulung Moldovenesc îl îndeamnă pe senatorul Neculai Bereanu să se implice în dezvoltarea municipiului, nu în monitorizare

mihaita neguraPrimarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, a reacţionat în urma declaraţiilor senatorului Neculai Bereanu, în care susţinea că municipiul este subdezvoltat.

like-facebook„Va reamintesc domnule senator ca din Colegiul nr.9 face parte si municipiul Campulung Moldovenesc. Este cazul sa spun acest lucru deoarece in perioada decembrie 2012 -ianuarie 2015, Consiliul Local al municipiului Campulung Moldovenesc a avut 53 de sedinte iar dumneavoastra domnule senator nu ati participat la nici una (macar formal si pentru a afla de la sursa problemele campulungenilor, iar nu din “inflorituri si denaturari”). Va invit public la sedinta Consiliului Local din data de 29.01.2015 ora 12.00 , cand se discuta bugetul pe anul 2015, pentru a afla personal care este proiectia bugetara, obiectivele propuse, finantarile si transparenta in ceea ce priveste cheltuirea fondurilor proprii si a celor alocate”, i-a transmis Negură senatorului.
El i-a mai spus senatorului că ar trebui să se ocupe mai puţin de monitorizare şi mai multe de dezvoltarea municipiului.

Sugerez distinsului senator Neculai Bereanu ca in loc de monitorizare (sunt institutii si organisme care se ocupa de asa ceva) sa foloseasca sintagma implicare activa si eficienta la dezvoltarea prezenta si viitoare a municipiului Campulung Moldovenesc”, a mai spus Negură.

Spuneti domnule senator ca municipiul Campulung Moldovenesc nu este dezvoltat din punct de vedere economic si social in ultimii zece ani din cauza primarilor PNL si a consilierior PNL si PDL.Poate aveti dreptate, poate nu aveti dreptate , insa doar pentru perioada de dinainte de 2012.
In context, va intreb: cine a fost la conducerea judetului in perioada 1996-2008 cand Campulungul nici nu figura in proiectele de dezvoltare ale Consiliului Judetean? Totodata,cine se afla la conducerea judetului in anii 2003-2004 cand municipiul Campulung Moldovenesc a fost practic obligat sa se asocieze si sa semneze un contract pagubos pentru megaproiectul “Utilitati si mediu” in judetul Suceava? Cine raspunde pentru aceasta nenorocire? 20 de ani trebuie sa platim sume colosale (imprumut, dobanzi, penalitati,etc) pentru o investitie care nu a fost si nu va fi niciodata functionala in Campulung Moldovenesc. Timp de 3 ani am facut zeci de adrese si memorii pentru reglementarea juridica si financiara a acestei investitii. Nici un raspuns favorabi”,
a adăugat Mihăiţă Negură.
8.000.000 lei a au fost alocate de la bugetul de stat municipiului Campulung Moldovenesc.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*