Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Liviu Dragnea anunţă că la Suceava se va construi un sediu de judecătorie

dragnea1Ministrul Dezvoltării Regionale, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că în anul 2015 Ministerul  va finanţa un ”program mare de investiţii masive” în infrastructura din Justiţie, el arătând că prin acest program se vor construi sedii de tribunale, judecătorii şi parchete judeţene.

like-facebookLa Ministerul Dezvoltării vor fi finanţate nişte programe importante printre care, pentru prima dată, un program mare de investiţii masive în infrastructura din Justiţie, în urma unui memorandum pe care l-am iniţiat împreună cu domnul ministru Robert Cazanciuc şi care va fi prezentat în perioada următoare”, a anunţat Dragnea.

Dragnea a mai afirmat  că e mulţumit de bugetul alocat ministerului Dezvoltării pentru anul 2015, ”în condiţile actuale”.

„Construcții noi — 12 obiective: Alba Iulia — tribunal; Bacău — judecătorie; Brașov — Curtea de Apel; Buzău — judecătorie; Galați — judecătorie; Buftea — Palat de Justiție; Drobeta-Turnu Severin — Palat de Justiție; Piatra Neamț — Palat de Justiție; Slatina — judecătorie; Suceava — judecătorie; Alexandria — Palat de Justiție; Focșani — Palat de Justiție. În primul lot, vor începe lucrările pentru obiectivele care au deja indicatorii tehnico-economici aprobați — și este vorba de un lot cu o valoare de 75,5 milioane de euro, din care 15,5 milioane de euro cel puțin este suma programată pentru anul 2015, urmând ca, pe măsură ce se vor aproba indicatorii tehnico-economici la care se lucrează acum, să înceapă procedurile legale și pentru celelalte obiective”, a spus Dragnea.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*