Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

FOTO & VIDEO Trei tâlhari reţinuţi în urma unor percheziţii. Umblau cu cagule şi atacau bătrânii

talhari 3Trei bărbaţi din judeţul Suceava au fost reţinuţi, joi, de poliţiştii suceveni după ce au tâlhărit mai mulţi bătrâni. Oamenii legii au făcut percheziţii la locuinţele acestora, din Dumbrăveni. Tiberiu N. de 19 ani, Marian P. 22 ani şi Cristian F. de 33 ani,  sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, iar vineri vor fi prezentaţi în faţa magistraţilor Judecătoriei Suceava cu propunerea de arestare preventivă.

Pe 17 ianuarie, agenţii Poliției Orașului Salcea au fost sesizați despre faptul că în noaptea de 16 spre 17 ianuarie, în jurul orei 01.00, persoane necunoscute au pătruns în curtea și locuința lui Vladimir N., de 75 de ani, din Dumbrăveni  și după ce i-au aplicat acestuia câteva lovituri cu pumnii şi picioarele, i-au sustras un telefon mobil și suma de 700 lei dintr-un portofel.talhari

De asemenea, în seara de 16 ianuarie, două persoane necunoscute, cu aceleași semnalmente, au pătruns în locuința lui Ambrozie G., de 78 de ani, din localitate, iar prin exercitarea de acte de violență fizică l-a deposedat de suma de 5 lei și un terminal mobil, creându-i un prejudiciu estimat la suma de 250 lei.

like-facebook

Totodată a fost identificată şi partea vătămată Ștefania U., de 70 ani, din localitate, care sesizează că, în seara de 16 ianuarie, în jurul orelor 21:30, a auzit zgomote în acoperiș, iar când a ieșit în curte, două persoane necunoscute au lovit-o cu pumnii, în urma cărora a căzut, loc în care au continuat să o lovească cu pumnii, fără nici un motiv. Agresiunea a încetat la intervenția soțului acesteia, care a fost nevoit la rândul său să se refugieze într-o anexă a locuinței pentru a se apăra de pietrele aruncate în direcția sa de către autori. Ulterior părăsirii locuinței de către agresori, partea vătămată a constatat lipsa unui ciocan, creându-i un prejudiciu estimat la suma de 10 lei.

 

talhari2

Ulterior, pe 20 ianuarie, ora 22.30,  Postul de Poliție Siminicea a fost sesizat în mod direct de către Elisabeta A., de 82 ani, localnică, despre faptul că  în urmă  cu aproximativ 15 minute, în timp ce se afla singură  la locuința situată   în centrul comunei Siminicea,  lângă D.J. 208 B ce face legătura între localitățile Simincea-Hânțești, a fost  lovită cu  pumnii  și picioarele în zona corpului și feței de două  persoane necunoscute.  Din primele verificări s-a stabilit faptul ca victima in cursul zilei s-a deplasat la o vecina unde a consumat băuturi alcoolice iar in jurul orei 17.00 a revenit la domiciliu si s-a culcat intr-o anexa a locuinţei. În jurul orei 22.00 victima a fost trezită de lătratul câinilor a ieşit afara, ocazie cu care doua persoane necunoscute au început să o lovească în zona feţei, iar după ce a căzut la pământ si in alte zone ale corpului,ulterior fiind tarata in anexa in care dormea, unde cele doua persoane au ameninţat-o cu moartea si i-au cerut banii.

Având în vedere  vârsta înaintată  și  leziunile multiple pe care aceasta le prezenta îndeosebi în zona feței, a fost  solicitată  o ambulanță  la fața locului, victima fiind transportată  la spital în vederea acordării  de îngrijiri  medicale. La prima examinare medicală efectuată de către medicii  specialiști din cadrul UPU  Suceava s-a concluzionat  că  aceasta prezintă TCF plagă contuză  ochi stâng, contuzie hemitorace stâng, leziuni comise prin agresiune. La aceeași  dată, cu ocazia discuțiilor purtate cu victima în incinta Spitalului  județean Suceava a rezultat că  aceasta avea în locuință, într-un  corp de mobilier suma de 50  de lei,  precum și  un telefon  mobil , bunuri pe care  autorii  probabil că și le-au însușit.

Joi, poliţiştii au făcut patru percheziţii domiciliare şi au găsit în locuinţele celor trei suspecţi bani, dar şi telefoane mobile şi cagule.


Loading...

loading...

3 Comentarii

  1. Aurel says:

    Puscaria e prea putina pedeapsa pentru ei . Macar de-ar primi acolo bataie si viol cat incape in ei …

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Trei tâlhari reţinuţi în urma unor percheziţii. Umblau cu cagule şi atacau bătrânii | MoldovaNews.ro
  2. Cei trei tineri din Dumbrăveni care au tâlhărit mai mulţi bătrâni, arestaţi preventiv | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*