Marti 21 Mai 2024, Actualizat acum 141 zile 12:00 am

Microbuz prădat de un tânăr angajat ca şofer

politieMiercuri, un bărbat de 45 de ani, din municipiul Suceava, a sesizat poliția despre faptul că un tânăr de 26 de ani, din comuna Şcheia, i-a sustras dintr-un microbuz, suma de 370 lei,  și mai multe scule auto.

like-facebookDin cercetări, polițiștii au stabilit faptul că victima l-a angajat pe  tânăr în calitate de conducător auto pe microbuzul utilizat în regim de maxi taxi, ocazie cu care, în jurul orelor 12.00 acesta l-a apelat pe telefonul mobil şi i-a adus la cunoştinţă faptul că a primit o amendă pentru că nu avea asupra sa documentele autoutilitarei.

Astfel, în jurul orelor 20.00, persoana vătămată s-a deplasat pe str. Staţiunii din municipiul Suceava, unde se afla parcat microbuzul, iar după verificarea acestuia a constatat faptul că din torpedou lipseşte suma de 370 lei și mai multe scule auto, iar tânărul angajat ca și conducător auto nu răspunde la telefon.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorului și recuperarea prejudiciului estimat la circa 450 lei”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*