Vineri 10 Mai 2024, Actualizat acum 130 zile 12:00 am

Polițiștii locali vor primi norma de hrană din februarie

politia localaPoliţiştii locali suceveni vor primi din luna februarie  bani pentru norma de hrană. Edill Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că la următoarea reuniune a deliberativului local va fi supus aprobării un proiect de hotărâre prin care va fi alocată, pentru anul 2015, suma de 1.077.480 de lei.
like-facebookNorma de hrană pentru cei 123 de polițiști locali va fi de câte 24 de lei pe zi. Lungu a mai afirmat că se gândeşte să mărească și salariile polițiștilor de la Poliția locală având în vedere că un debutant are salariul minim pe economie. 

Este o  chestiune corectă.Spun că am mai reolvat  chestiune ce ținea de acești oameni. Vrem să facem performanţă la Poliţia Locală, dar, din păcate, când s-au redus o serie de posturi, am rămas fără 40 de poliţişti locali. Avem nevoie de ei, de cât mai multe patrule. Avem cele 4 maşini MCV  achiziționate tot pentru Poliția Locală iar la capitolul dotarer, suntem, cât de cât, corespunzători. Trebuie să se rezolve şi problema salarială a celor de la Poliţia Locală întrucât există discrepanțe salariale mari între cea Locală și Poliția Națională, însă dacă se ține cont de măsurile pe linie de  ordine publică, au aceleaşi atribuţiuni de serviciu”, a spus Lungu.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*