Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Sfârşit cumplit! Suceveancă ucisă cu sânge rece de soţ în Texas

ancutaO femeie din Câmpulung a sfârșit în condiții groaznice în Texas.  Ancuța  Stanciu, fostă Cernohuz,  a fost ucisă de către soț într-un acces de furie al acestuia. Ion Stanciu,  de 54 de ani,  era stabilit cu familia în Houston, Texas. Ei au împreună o fetiță, de 13 ani.
Femeia va fi înmormântată în Texas. Mama ei, rămasă la Câmpulung Moldovenesc, este șocată. Din cauza bătrâneții nu a putut merge să-și conducă fiica pe ultimul drum. Regretă că nu își poate lua fata în România pentru că legile sunt mult mai strice față de țara noastră în astfel de cazuri.
like-facebookCei doi soţi trăiau peste Ocean de 15 ani, dar în ultimele luni nu se mai înţelegeau. Femeia, de 47 de ani a fost omorâtă  chiar de soţul ei, după o ceartă teribilă în locuinţa lor. Bărbatul, electrician de meserie, a ștrangulat-o cu un obiect pe care îl folosea la reparaţii. Femeia şi-a sunat şeful ca să-l anunţe că va întârzia la lucru 20 de minute, iar bărbatul susţine că i-a auzit pe cei doi certându-se în română. Nu este foarte clar ce s-a întâmplat în casa familiei Stanciu, însă cert este că românul a ieşit o oră mai târziu în stradă sângerând. Autorităţile spun că şi soţul avea un colier de strângere în jurul gâtului. El a fugit în vecini ca să ceară ajutor, după ce şi-ar fi ucis soţia.Nici în România, rudele şi prietenii apropiaţi ai femeii din Câmpulung Moldovenesc nu pot crede că Anca, o femeie veselă şi plină de viaţă nu mai este.
Nici anchetatorii n-au aflat mare lucru, mai ales că Ion le-a spus că nu ştie nimic din ce s-a întâmplat. Se bazează însă pe mărturia şefei femeii care în dimineaţa crimei a vorbit cu ea la telefon şi a auzit cearta dintre cei doi. Ion Stanciu a fost pus oficial sub acuzare şi se află într-un spital din Houston, sub pază, pentru a primi îngrijiri medicale. Are mai multe răni pe care se pare că şi le-a provocat singur. Ar fi încercat să mascheze crima pe care a comis-o cu o tentativă de dublu asasinat.
Ancuta era pasionata de  gastronomie

Ancuta era pasionata de gastronomie

Ancuța a absolvit Liceul Dragoș Vodă din Câmpulung Moldovenesc. Era pasionată de gastronomie și intenționa să scoată o carte. Pasiunea  și talentul l-a moștenit de la tatăl său. Aranjamentul gastronomic era ceva aparte pentru ea.

„De când am auzit această veste foarte tristă nu mai sunt om. Era cu un an mai mare decât mine, a fost colegă cu sora mea la liceu. Eram prietene. M-a găsit pe Facebook, așa ne-am regăsit după foarte mulți ani. Am recunoscut-o în fotografie imediat. A rămas neschimbată. Cu Ion Stanciu se află la a doua căsătorie, din prima căsnicie are un  băiat de 30 de ani. Voia să divorțeze, însă nu a mai apucat”, ne-a destănuit una dintre prietenele Ancuței, din zona Câmpulung Moldovenesc.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*