Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Reacţia primarului din Brodina după ce procurorii DNA l-au luat la întrebări

perchezitii prefectura3Primarul comunei Brodina, Vasile Viorel Melen, a declarat, pentru SuceavaNews, că procurorii DNA i-au cerut, marţi, să le pună la dispoziţie mai multe documente referitoare la construcţia şi repararea celor opt case distruse de inundaţii, dintre care şase au fost ridicate de la zero. Potrivit acestuia, pentru fiecare casă s-a alocat câte 100 de milioane de lei vechi plus materiale de construcţii care au venit prin Instituţia Prefectului.

like-facebookProcurorii au vrut să vadă  şi au ridicat toate documentele referitoare la modul în care s-a lucrat pentru acele case.

Între firmele care au lucrat la case s-a aflat şi societatea Test Prima. Poate eu nu am respectat o hotărâre definită din 2014 prin care trebuia să plătească Primăria societăţii Test Prima suma de 4,5 miliarde de lei vechi, însă conducerea societăţii a venit cu acte adiţionale referitoare la efectuarea lucrărilor, dar care nu au fost trecute prin consiliul local. Am întrebat Curtea de Conturi ce să fac în această situaţie şi mi-au spus să nu le plătesc”, a declarat primarul.

Şeful comunei a mai precizat că nu i s-a adus la cunoştinţă vreo calitate de invinuit, ci doar au fost ridicate documentele şi se vor face cercetări.

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*