Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Fost șef al Inspecției în Construcții, despre şefii de la Arhiepiscopia Sucevei, mistuită de flăcări: „Au lucrat neautorizat, cu fel de fel de cârpaci”

costel-tataranu1Consilierul local PDL  Costel Tătăranu, fost inspector şef la Inspectoratul în Construcţii Suceava, a spus, la ultima reuniune a  deliberativului local, că Înalt Prea Sfinţia Sa  Pimen, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, nu a acceptat niciodată controale la obiectivele bisericeşti.
like-facebook„Au lucrat neautorizat, cu fel de fel de cârpaci, investiţiile fiind începute aiurea, iar lucrările fiind făcute cu echipe de la nu ştiu care. Un arhitect a făcut muncă voluntară, întocmind o bucată de proiect, iar un inginer o alta, şi se întâmplă necazuri şi nenorociri din acestea”, a spus Tătăranu.
incendiu seminar (24)El a vrut astfel să tragă un semnal de alarmă asupra pericolelor care s-ar putea întâmpla în continuare dacă se ridică construcții fără autorizație și aviz de la instituțiile de profil.
Fostul șef de la Insecția în Construcții  a mai precizat că Biserica trebuie să respecte toate prevederile legale în domeniu și că  mai există un obiectiv în acelaşi pericol, la Dorna Arini, „şi o să ardă şi aceia, ca şobolanii”.     
Trebuie amintit că afirmațiile fostului șef vin după ce în data de 8 ianaurie, sediul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților și a Seminarului Teologic s-a făcut scrum în urma unui  incendiu, la a cărui origine a stat o lampă de gaz folosită la dezgheţarea unor conducte de apă.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*