Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Băișanu, despre intrarea lui Lungu în PNL:  „Poate fi membru PNL orice cetățean corect și care nu vine cu zdrăngănit de cătușe”

lungu si baisanuLiderul organizației județene a PNL Suceava, Alexandru Băișanu, a lăsat să se înțeleagă  că edilul Sucevei, Ion Lungu, ar avea  loc în rândul Partidului Național Liberal și nu are ușile închise ca la PSD.
like-facebookBăișanu a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că poate fi membru al PNL orice cetățean care este „cinstit, corect și care nu vine cu zdrăngănit de cătușe” .
El a susținut că partidul pe care îl conduce la nivel de județ este deschis tuturor celor care vor să se înscrie în partid, însă trebuie să îndeplinească și anumite criterii. Băișanu l-a ironizat pe președintele organizației municipale a PSD, senatorul Ovidiu Donțu, vizavi de declarația făcută zilele trecute, cum că atâta timp cât se află la conducerea organizației, Ion Lungu nu va fi primit  în PSD .
 „Am observant o declarație a lui Ovidiu Donțu cum că atât cât e el (n.rep-Ovidiu Donțu)….el (n.rep-președintele organizației municipale a PSD Suceava) , Lungu nu va fi în….. el(n.rep-PSD),  sau așa ceva…Noi nu ne putem propune același lucru pentru că nu sunt mafalda….cât sunt eu în PNL, nu poate intra X sau Y…În PNL poate intra orice cetățean  care este cinstit,corect și care nu vine cu zăngănit de cătușe.  E simplu. Oricine este binevenit. Se votează aceasta …nu dacă vrea Băișanu sau dacă nu-l vrea ăla sau ăla. …Reprezinți  ceva pentru  mișcarea de dreapta…pentru  populația  pentru care te prezinți sigur că poți fi membru PNL. Nu e cinstit, mai încearcă odată la PSD”,  a spus Băișanu. 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*